OBVESTILO ZA ŠTUDENTE ZA ŠTUDIJSKO LETO 2023/2024

Spoštovani!

Obveščamo vas, da smo v letošnjem študijskem letu zapolnili vsa prosta mesta za študente, ki želijo bivati po ekonomski ceni.

V kolikor želite bivati pri nas, lahko oddate prošnjo (prijavnica) in vas umestimo na čakalni seznam.

Z dnem 15. 9. 2023 je na čakalnem seznamu 124 študentov. Prosta mesta so odvisna od dinamike izseljevanja/vseljevanja študentov, zato težko natančneje časovno opredelimo morebitno možnost vaše potencialne vselitve v naš dijaški dom.

Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo in vas prijazno pozdravljamo.

Uprava Dijaškega doma Vič

OBVESTILO VPIS ŠTUDENTOV ZA ŠTUDIJSKO LETO 2023/2024

Pred novim študijskim letom podajamo osnovne informacije o oddaji prijavnice za sprejem in bivanje študentov v Dijaškem domu Vič.

ŠTUDENTI/ŠTUDENTKE, ki uveljavljate pravico do subvencioniranega bivanja v študentskem domu, se prijavite vsako leto na podlagi Razpisa za sprejem in podaljšanje bivanja študentov višješolskega in visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih. Prošnjo za sprejem/podaljšanje oddate z elektronsko vlogo na spletnem portalu eVŠ. V letošnjem letu je skrajni rok za oddajo vloge 16. 8. 2023.

 

Postopek vpisa izvede Študentska pisarna v Ljubljani. Če boste študirali v Ljubljani, subvencijo lahko uveljavljate le za bivanje v ljubljanskih študentskih domovih.

 

ŠTUDENTI/ŠTUDENTKE, ki ne izpolnjujete pogojev za subvencionirano bivanje, in TUJI ŠTUDENTI se prijavite za bivanje s prijavnico, ki je objavljena na naši spletni strani.

1

Obvestilo

Vse stanovalce doma obveščamo o uvedbi pavšalne cene za študentsko sobo v času od 1. 7. 2021 do 30. 9. 2021. Več o tem lahko preberete tukaj.

 

Ljubljana, 1. 6. 2021
Uprava doma

2

Obvestilo

Vse stanovalce doma naprošamo, da o vsakršni spremembi bivanja obvestijo upravo doma. v kolikor se boste iz doma (tudi začasno) izselili, to pravočasno sporočite. V nasprotnem primeru vam bomo primorani zaračunati storitev.

Ljubljana, 7. 12. 2020
Uprava doma

0
ŠTUDENTOV
0
SLOVENSKIH ŠTUDENTOV
0
TUJIH ŠTUDENTOV
0
POTRJENIH PRIJAVNIC